• darkblurbg

Het Koetshuis is een sfeervolle en karakteristieke locatie waar gasten zowel binnen als buiten goed kunnen vertoeven. Hoe je dag er ook uitziet, Het Koetshuis kan dankzij de vele faciliteiten aan al je wensen voldoen. Het geheim van deze exclusieve locatie is dat de ambiance altijd persoonlijk en warm aanvoelt. Maatwerk is de regel.

 

 

Eten & Drinken

Er is veel mogelijk. Van een High-tea, borrelhapjes, fingerfood, warm en/of koud buffet met of zonder dessert, bbq, tot en met uitgeserveerde meer-gangen diners, of wat dan ook. U bepaalt. In de informatielijsten die we met een offerte meesturen staan talloze suggesties. En wanneer uw wens daar niet bijstaat, dan zorgen we graag voor culinair maatwerk.

Wij schenken natuurlijk alle gangbare dranken, zowel binnenlands als buitenlands (gedestilleerd). Doorgaans als arrangement, soms op basis van nacalculatie. Wilt u bijvoorbeeld cocktails of bijzondere andere dranken dan verzorgen wij deze specifiek voor uw gelegenheid.

 

Zalen

Afhankelijk van groepsgrootte en aard van het evenement heeft Het Koetshuis drie ruimtes met elk een eigen karakter. De royale Koetszaal staat in verbinding met een gemoedelijke barruimte. Het terras biedt extra mogelijkheden en is via de Koetszaal en bar bereikbaar.

Op de entresol, die uitkijkt over de Koetszaal, is een sfeervolle dinerzaal.

Die ruimtes zijn gezamenlijk of individueel in te zetten, al is je reservering altijd exclusief.

 

Bereikbaarheid

Het Koetshuis ligt in de luwte van de Van Brienenoordbrug, langs de Rotterdamse Ringweg. Recht in het historische hart van Oud-IJsselmonde aan de Kasteelweg, naast de Adriaen Janszkerk, waarvan de kerktoren van verre al te zien is. Deze ligging zorgt ervoor dat je even buiten de beslommeringen van alledag waant.

Het Koetshuis is vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. De Watertaxi heeft een op/afstapplaats bij het Oude IJsselmondsehoofd aan de Maas, op maar drie minuten lopen van Het Koetshuis.

 

Parkeergelegenheid 

Parkeergelegenheid in de directe nabijheid van Het Koetshuis is er volop. En gratis!

Een trouwauto, vips of andere speciale vervoersmiddelen kunnen eventueel op het terras parkeren, dat te bereiken is via de aparte oprijlaan.

 

Rolstoeltoegankelijk

Het Koetshuis is volledig rolstoelvriendelijk ingericht. Er is een mindervalide toilet en een lift.