• darkblurbg

Het Koetshuis is een sfeervolle locatie waar u en uw gasten goed kunnen vertoeven. Vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar met eigen of openbaar vervoer en vanaf het Watertaxi aanmeerpunt op het Oud-IJsselmondsehoofd is het drie minuten lopen. Parkeergelegenheid in de directe omgeving is volop aanwezig en gratis. Voor al uw wensen op het gebied van catering hebben wij een uitgebreid aanbod.

 

 

Eten & Drinken

Er is veel mogelijk. Van een High-tea, borrelhapjes, fingerfood, warm en/of koud buffet met of zonder dessert, bbq, tot en met uitgeserveerde meer-gangen diners, of wat dan ook. U bepaalt. In de informatielijsten die we met een offerte meesturen staan talloze suggesties. En wanneer uw wens daar niet bijstaat, dan zorgen we graag voor culinair maatwerk.

Wij schenken natuurlijk alle gangbare dranken, zowel binnenlands als buitenlands (gedestilleerd). Doorgaans als arrangement, soms op basis van nacalculatie. Wilt u bijvoorbeeld cocktails of bijzondere andere dranken dan verzorgen wij deze specifiek voor uw gelegenheid.

 

Zalen

Afhankelijk van groepsgrootte en aard van het evenement heeft Het Koetshuis drie ruimten met elk een eigen karakter. De royale Koetszaal staat in verbinding met een gemoedelijke barruimte en op het entresol onder de balken is een sfeervolle dinerzaal. Die ruimten zijn gezamenlijk of individueel in te zetten, al is uw reservering altijd exclusief.

 

Bereikbaarheid

Het Koetshuis ligt in de luwte van de Van Brienenoordbrug, langs de Rotterdamse Ringweg. Recht in het historische hart van Oud-IJsselmonde aan de Kasteelweg, naast de Adriaen Janszkerk, waarvan de kerktoren van verre al te zien is. Openbaar vervoer stopt op twee minuten loopafstand. De Watertaxi heeft een op/afstapplaats bij het IJsselmondsehoofd aan de Maas, op ook maar drie minuten lopen van Het Koetshuis.

Onze ligging midden in het historisch hart van Oud-IJsselmonde zorgt ervoor dat u zich even buiten de beslommeringen van alledag waant.

 

Parkeergelegenheid 

Parkeergelegenheid in de directe nabijheid van Het Koetshuis is er volop. En gratis!

Trouwauto of Vips kunnen eventueel op het terras parkeren, dat te bereiken is via de aparte oprijlaan.

 

Rolstoeltoegankelijk

Het Koetshuis is volledig rolstoelvriendelijk ingericht. Er is een invalidentoilet en een lift.

 

Openingstijden

Vrijdagen en zaterdagen kunnen bijeenkomsten doorlopen tot 02:00 uur. Andere dagen tot 01:00 uur. Wilt u toch langer doorgaan? Dan kan dat in overleg. Wij vragen daar dan een aparte vergunning voor aan.